Ilmainen konsultointi

040 538 1869


hiilineutraali, energiansäästö, hiilijalanjälki, yritysavustukset, energiatuki, energiahankkeet, raportointipalvelu

PALVELUMME

hiilijalanjälki, vihreä siirtymä, energiasäästö, hiilineutraali, energiahankkeet, yritysavustukset

Energiahankkeet

Energiahankkeet ja energiasäästöjen realisointi

Kun energiakatselmus on tehty, on aika siirtyä laittamaan säästösuunnitelmat toteutukseen. Jotta saatte kaiken säästöpotentiaalin realisoitua, toteutamme energiahankkeet puolestasi. Suunnittelemme hankkeesi, teemme urakkasopimukset, valvomme urakan ja seuraamme energiasäästöjen toteutumista. Meiltä löytyy kattava yhteistyöverkosto sekä oma kokenut projektipäällikkötiimi, jota hyödynnämme hankkeissa. Toimenpiteet voivat olla esimerkiksi lauhdelämmön hyötykäyttöä, kiinteistöautomaatiota tai toimintatapojen muutosta yrityksen operatiivisissa rutiineissa.

Eräälle teollisuusyritykselle toteutetussa energiahankkeessa muuttamalla työntekijöiden toimintatapaa energiaystävällisemmäksi sekä toteuttamalla lauhdelämmön talteenoton ja hyödyntämällä se lämmitykseen, saatiin asiakkaalle säästöä vuodessa jopa 200 000€.

Ari Järvinen, Osakeyhtiö lamit.fi

Energiahankkeet

Miten palvelu käytännössä etenee?

Kenelle?

Yrityksille ja kunnille, jotka ovat jo selvittäneet energiakatselmuksen avulla energiansäästöpotentiaalin sekä toimenpiteet, joilla haluttuun lopputulokseen päästään.

Eteneminen?

  1. Tavoitteet hankkeelle – Hankkeelle asetetaan mitattavat tavoitteet ja nykytilanteesta kerätään tarvittavat lähtötiedot, jotta muutosta voidaan mitata hankkeen jälkeen.
  2. Suunnittelu ja hankkeen valmistelu – Hankkeelle tehdään projektisuunnitelma sekä avustushakemus pienentämään kustannuksia. Alihankkijat kilpailutetaan ja valitaan.
  3. Hankkeen käynnistys ja seuranta – Toimenpiteet aloitetaan ja edistymistä valvotaan paikanpäällä.
  4. Vaikutusten seuranta – hankkeen päätyttyä keräämme tietoa uuden energiaratkaisun tuomista hyödyistä

Lopputulos?

Energiakatselmusraportti, jossa suositukset toimenpiteistä päästöjen pienentämiseksi. Palvelun kesto on noin 2-6kk, katselmuksen laajuudesta riippuen.

Jos energiakatselmus on teille ajankohtainen, laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai ota yhteyttä Marjuttiin 0400-490025, marjut.sibenberg@leos2go.com ja sovi tapaaminen. Nostetaan yhdessä yrityksenne energiatehokkuus huippuun!

Tutustu myös hiilijalanjälkilaskelma-palveluumme.

hiilineutraali, hiilijalanjälki, hiilijalanjälkilaskenta, energiansäästö, hiilijalanjälki, energiakatselmus, energiahankkeet
energiahankkeet, yritysavustukset, hiilijalanjälki, hiilijalanjälkilaskelma

Ota yhteyttä