Ilmainen konsultointi

040 538 1869


hiilineutraali, energiansäästö, hiilijalanjälki, yritysavustukset, energiatuki, energiahankkeet, raportointipalvelu

PALVELUMME

hiilijalanjälki, vihreä siirtymä, hiilineutraali, energiansäästö, energiakatselmus

Energiansäästö, energiakatselmus

Energiakatselmus

Energiakatselmus on työkalu, jonka avulla selvitämme yrityksesi energiansäästöpotentiaalin ja kerromme keinot, joilla saat energiatehokkuuden yrityksessäsi huippuun.

Energiakatselmuksessa käydään läpi yrityksen kokonaiskulutus- ja kustannukset, energiajakaumat, ehdotetut toimenpiteet sekä niiden tuoman energiansäästön.

Olemme tehneet satoja energiakatselmuksia useille toimialoille, joten meiltä saat varmasti kattavan näkemyksen yrityksen energiatehokkuudesta ja parannuskohteista. Energiakatselmuksella selvitämme merkittävimmät ja taloudellisesti kannattavimmat keinot säästää energiaa ja vähentää energiakustannuksia sekä hyödyntää uusiutuvia energianlähteitä.

Teemme energiakatselmukset Motivan ohjeistuksen mukaisesti

FAQ

Miten palvelu käytännössä etenee?

Kenelle?

Yrityksille ja kunnille, jotka haluavat selvittää omaa energiankulutustaan sekä löytää merkittävimmät ja taloudellisesti kannattavimmat keinot säästää energiaa ja vähentää energiakustannuksia.

Eteneminen

  1. Lähtötietojen kerääminen – Aloituspalaverissa käydään läpi rajaukset ja tavoitteet sekä lähtötiedot, joista osa on voitu toimittaa katselmoijalle jo etukäteen
  2. Kenttätyö ja mittaukset– Katselmoija havainnoi ja mittaa energiatehokkuutta ja etsii parannuskohteita toiminnasta
  3. Säästömahdollisuuksien raportointi – Listaus energiansäästötoimenpiteistä ja uusiutuvien energiamuotojen käyttömahdollisuuksista

Lopputulos

Energiakatselmusraportti, jossa suositukset toimenpiteistä päästöjen pienentämiseksi. Palvelun kesto on noin 2-6kk, katselmuksen laajuudesta riippuen.

Jos energiakatselmus on teille ajankohtainen, laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai ota yhteyttä Marjuttiin 0400-490025, marjut.sibenberg@leos2go.com ja sovi tapaaminen. Nostetaan yhdessä yrityksenne energiatehokkuus huippuun!

Tutustu myös hiilijalanjälkilaskelma-palveluumme.

hiilineutraali, hiilijalanjälki, hiilijalanjälkilaskenta, energiansäästö, hiilijalanjälki, energiakatselmus
energiahankkeet, yritysavustukset, hiilijalanjälki, hiilijalanjälkilaskelma

Ota yhteyttä