Ilmainen konsultointi

040 538 1869


hiilineutraali, energiansäästö, hiilijalanjälki, yritysavustukset, energiatuki, energiahankkeet, raportointipalvelu

PALVELUMME

raportointipalvelu, verso, verso-raportointipalvelu

Raportointi

VERSO-raportointipalvelu

Mittaaminen ja seuranta kuuluvat olennaisena osana yrityksen matkalle hiilineutraaliksi. Jos lähtötietoja ei ole kerätty ja kulutusdataa ei ole saatavilla, on vaikea analysoida yrityksen kehityskulkua sekä reagoida muutoksiin toiminnassa. VERSO-raportointipalvelu on kehitetty vastaamaan tähän haasteeseen.

VERSO-raportointipalvelun avulla seuraat yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeiden mittareita lähes reaaliajassa. Voit seurata sillä yrityksesi talouslukuja, päästöjä tai vaikkapa energiankulutusta. Voimme tuoda joustavasti myös liiketoiminnan kannalta muita tärkeitä lukuja seurattavaksi jä räätälöidä raportit tarpeisiinne sopivaksi. Palveluun voidaan yhdistää yrityksen talous-, toiminnanohjaus- tai energiaseurantajärjestelmät sekä tietenkin muita yritykselle tärkeitä datan lähteitä.

VERSO-raportointipalvelu

Miten palvelu käytännössä etenee?

Kenelle?

Yrityksille ja kunnille, jotka haluavat seurata yrityksen päästömääriä tai energiankulutusta muiden tärkeiden liiketoiminnallisten mittareiden rinnalla.

Eteneminen?

  1. Määrittely – Raporttitarpeiden ja näkymien määrittely sekä palveluun yhdistettävät datan lähteet.
  2. Toteutus – Tietojen keräys eri järjestelmistä tiedostopohjaisena sekä raportointinäkymien toteutus
  3. Näkymien kehittäminen – Asiakasdemo pidetään säännölliseseti (3-5 demoa), jossa kerätään palautteet ja muutostarpeet näkymistä.
  4. Käyttöönotto – VERSO-palvelu kytketään päälle asiakkaan Microsoft 0365-palveluun ja asiakas pääsee seuraamaan sekä myös itse halutessaan jatkokehittämään raportteja itsenäisesti.

Lopputulos?

Raportointipalvelu, johon on päivitetään yrityksen tietolähteistä dataa. Palveluun on toteutettu erilaisia näkymiä liiketoiminnan mittarien ja vihreän siirtymän seurantaan.

Jos kaipaat näkyvyyttä liiketoimintanne mittareihin sekä päästöjen seurantaan, laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai ota yhteyttä Marjuttiin 0400-490025, marjut.sibenberg@leos2go.com ja sovi tapaaminen. Nostetaan yhdessä yrityksenne energiatehokkuus huippuun!

Tutustu myös muihin palveluihimme täältä.

hiilineutraali, hiilijalanjälki, hiilijalanjälkilaskenta, energiansäästö, hiilijalanjälki, energiakatselmus, energiahankkeet, raportointipalvelu
energiahankkeet, yritysavustukset, hiilijalanjälki, hiilijalanjälkilaskelma

Ota yhteyttä