Ilmainen konsultointi

040 538 1869TIIMIMME

Meistä

Suuret säästöt ja pienet päästöt

Päätimme lyödä osaamisemme samaan pöytään ja tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaisen tuen vihreän siirtymän matkalla. Tekemällä yhdessä ja hyödyntämällä vahvuuksiamme, varmistamme asiakkaalle maksimaalisen hyödyn hankkeesta.

Lamif.fi, Ari Järvinen, hiilineutraali, energiansäästö, hiilijalanjälki
Ari Järvinen, Lamit.fi

Osakeyhtiö Lamit.fi: Ari Järvinen

Energiahankkeiden erikoisosaaja

Lamit on toteuttanut satoja energiakatselmuksia eri alojen yrityksille sekä suunnitellut energiansäästöprojekteja ympäri Suomen. Lamitin tavaramerkiksi on muodostunut säästöjen varma realisoituminen. Lamit tuo hankkeisiin kymmenien vuosien osaamisensa energia- ja resurssitehokkuudesta sekä päästölaskennasta.

www.lamit.fi

Leos2go Oy

Strategiatyön taitaja

Leos2gon vahvuudet ovat strategia- ja johtoryhmätyöskentelyssä sekä prosessien ja muutoksen ohjaamisessa. Leos2go toteuttaa myös yrityksen moninaisiin tarpeisiin VERSO-raportointipalvelua, jolla pystytään seuraamaan yrityksen talouden sekä vihreän siirtymän mittareita yhdestä paikasta. Leos2go auttaa yrityksiä myös avustushakemusten teossa.

www.leos2go.com

Leos2go Oy, liikkeenjohdon konsultointi, yritysavustus, hiilineutraali, hiilijalanjälki, energiansäästö
Heidi Kaikkonen, Hannu ja Marjut Sibenberg
Frannet Oy, Erkki Niskanen, vihreä siirtymä, hiilijalanjälki, hiilineutraali, energiansäästö
Erkki Niskanen, Frannet Oy

Frannet Oy: Erkki Niskanen

Yrityskentän moniottelija

Erkki on tehnyt pitkän uran yritysten rakennemuutosten johtajana (CRO). Hän on hallitusammattilainen, joka on ollut uudelleensuuntamaassa yli 450 taloudellisessa murros-vaiheessa olevan yrityksen liiketoimintaa ja kääntänyt tappiollisia yrityksiä voitollisiksi usealla toimialalla. Erkki tuo hankkeisiin osaamisensa yrityksen talouden hallinnasta ja kassavirrasta, investoinneista sekä rahoitusvaihtoehdoista.

www.frannet.fi

Starttaa matkanne hiilineutraaliksi jo tänään!

Tikistä 30 minuuttia kalenteristasi ja varaa aika verkkotapaamiselle jo tänään! Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tilannetta ja tavoitteita sekä kuinka voimme tukea teitä parhaite matkaanne hiilineutraaliksi. Tapaaminen on aina maksuton eikä luonnollisestikaan sido sinua tilaamaan palveluitamme.

energiahankkeet, yritysavustukset, hiilijalanjälki, hiilijalanjälkilaskelma

Ota yhteyttä