Ilmainen konsultointi

040 538 1869


hiilineutraali, energiansäästö, hiilijalanjälki, yritysavustukset, energiatuki, energiahankkeet, raportointipalvelu

PALVELUMME

hiilijalanjälki, energiansäästö, hiilineutraali, vihreä siirtymä, yritysavustukset

Rahoitus, yritysavustukset

Yritysavustukset tuovat vauhtia vihreään siirtymään

EU ja Suomen valtio tukee yksityisen sektorin ja julkishallinnon vihreää siirtymää erilaisilla avustuksilla. Yritysavustukset helpottavat ja nopeuttavat hankkeen läpivientiä ja avustuksia voidaan kohdentaa esimerkiksi esiselvityksiin, muutostyöhön ja investointeihin. Käymme läpi yrityksesi tilanteen, jotta selviää onko teidän yrityksellä potentiaalia hakea julkista rahaa projektiin. Autamme yrittäjiä yritysavustusten haussa.

Avustukset olivat esillä myös blogissamme. Lue erilaisista yritysavustuksista lisää täältä.

Uudistuva ja Osaava Suomi 2021-2027 ohjelmakauden yhtenä tavoitteena on edistää energiatehokkuutta ja kiertotaloutta, sekä vähentää kasvihuonekaasupäästöjä. Rahoitusta kohdennetaan myös toimiin, joilla varaudutaan ilmastonmuutokseen. Ohjelmakaudella rahaa on jaossa 2,943 miljardia euroa.

Rakennerahastot.fi

FAQ – yritysavustukset

Miten palvelu käytännössä etenee?


Kenelle?

Yritykset (ja kunnat), jotka ovat kiinnostuneet aloittamaan hiilineutraalius- tai energiahankkeen ja selvittämään onko heidän yritykselle mahdollista saada avustusta hankkeeseen.

Eteneminen

  1. Taustatiedot – Käydään läpi yrityksen taustoja, hankkeen tavoitteita ja katsotaan kelpoisuusehdot hakemiseen sekä valitaan yritykselle parhaiten sopiva avustus.
  2. Hakemuksen muotoilu – Asiakkaan kanssa pidetään n. 2-4 palaveria hakemuksen sisältöjen aukikirjoittamiseen, jossa käydään tarkasti läpi hankkeen sisältö, tavoitteet, mittarit ja hyödyt toteutuksesta.
  3. Hakemuksen lähetys – Hakemuksen tiedot kootaan järjestelmään, josta hakemus lähetetään viranomaiselle arvioitavaksi.

Lopputulos

Valmis avustushakemus, palvelu tuotetaan noin yhden kuukauden aikana.

Jos yritysavustus helpottaisi teidän matkaanne hiilineutraaliksi, laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai ota yhteyttä Marjuttiin 0400-490025, marjut.sibenberg@leos2go.com ja sovi tapaaminen.

Tutustu myös hiilijalanjälkilaskelma-palveluumme.

hiilineutraali, hiilijalanjälki, hiilijalanjälkilaskenta, energiansäästö, hiilijalanjälki, energiakatselmus, yritysavustukset
energiahankkeet, yritysavustukset, hiilijalanjälki, hiilijalanjälkilaskelma

Ota yhteyttä